الگو:مقاله پیشنهادی: تفاوت بین نسخه‌ها

از irPress.org
پرش به ناوبری پرش به جستجو
 
(۱۴ نسخهٔ میانیِ همین کاربر نمایش داده نشده است)
سطر ۱: سطر ۱:
'''«قصهٔ سهراب و نوشدارو»'''
+
''بایگانی مطبوعات ایران'' پروژه‌ای است کاملاً عام‌المنفعه و غیرانتفاعی برای آن‌لاین کردنِ نشریه‌هایی که اغلب در کتابخانه‌های شخصی خاک می‌خورند.
  
'''شاهرخ مسکوب''' - دیروز سهراب مرد. آفتاب که غروب کرد او را هم با خود برد. دربارهٔ مرگ دوست چه می‌توان گفت: مرگی که مثل آفتاب بالای سرمان ایستاده و با چشم‌هائی گرسنه و همیشه بیدار نگاه‌مان می‌کند، یکی را هدف می‌گیرد و بر او می‌تابد و ذوب می‌کند و کنارمان خالی می‌شود،‌ مرگی که مثل زمین زیر پای‌مان درازکشیده و یکوقت دهن باز می‌کند. پیدا بود که مرگ مثل خون در رگ‌های سهراب می‌دود، تاخت و تازش را از زیر پوست می‌شد دید. چه جولانی می‌داد و مرد، مثل سایه‌ئی رنگ می‌باخت و محو می‌شد. بی‌شباهت به‌مرغ پرکنده‌ئی نبود. در گوشه‌ئی از تخت مچاله شده بود. کوچک بود، کوچک‌تر شده بود. درد می‌کشید. می‌گفت همیشه از آدم‌هائی که حرمت زندگی را نگه نمی‌دارند و خودشان را می‌کشند تعجب می‌کردم اما حالا می‌فهمم چه طور می‌شود که خودشان را می‌کشند. بعضی وقت‌ها زندگی کردن غیرممکن است. جای رادیوتراپی می‌سوخت، تکان نمی‌توانست بخورد. حتی سنگینی ملافه دردناک بود. شاید در سرطان خون هر گلبول تیغی است که تار رگ‌ها را می‌خراشد تا در گودال قلب فرو رود.  
+
ایدهٔ این پروژه در یک روزِ گرمِ تابستانی ۱۳۸۸ در تهران بین دو نفر شکل گرفت و یک هفته بعد برای همفکری با کاربران اینترنت و متخصصان در [http://ketabejome.wordpress.com وبلاگی] مطرح شد. هدفِ اولیهٔ این پروژه انتشارِ آن‌لاینِ بایگانیِ ''[[کتاب جمعه]]'' بود که با همفکری و همیاریِ گروهِ کوچکی از علاقه‌مندان و داوطلبان ساختارِ کار طراحی و اجرا شد. مراحل اولیه شامل تهیهٔ مجموعهٔ کاملِ ''[[كتاب جمعه]]'' و باز کردنِ شیرازه‌ها، خریدِ اسکنر، اسکن کردنِ صفحات، ثبتِ دامنه و نصبِ مدیاویکی، و غیره به همتِ داوطلبان انجام شد. فروردین ۱۳۸۹ اولین صفحه در این وبسایت ایجاد شد و...  
 +
 
 +
<center>
 +
[[Image:IMG 5256.jpg|400px=مجموعه کتاب جمعه]]
 +
</center>
 +
 
 +
امروز که در انتهای آبان ماه ۱۳۹۱ هستیم، با افتخار اعلام می‌کنیم که با همیاری شما دوستان پروژهٔ آن‌لاین کردنِ ''[[كتاب جمعه]]'' به پایان رسیده است. و این یعنی بیش از ۸۰۰ عنوان در ۳۶ جلد (۵۷۶۰ صفحه) اسکن، تایپ، و نمونه‌خوانی شده است. در این سه سال نزدیک به ۳۰۰ نفر از طریق وبسایت بایگانی مطبوعات به پیشبرد این پروژه یاری رسانده‌اند.
 +
 
 +
پروژهٔ تازهٔ ما انتشارِ آن‌لاینِ مجموعهٔ ''[[کتاب هفته]]'' است. این مجله در بیش از ۱۰۰ شماره منتشر شده است و گروهِ کوچکِ بایگانی مطبوعات به حدودِ ۸۰درصد از این مجله‌ها دسترسی پیدا کرده است که صفحاتِ این مجله‌ها به مرور اسکن و بارگذاری می‌شوند. تا کنون کارِ تایپ سه شماره از ''[[کتاب هفته]]'' انجام شده و امیدواریم با کمکِ شما تایپ و انتشارِ باقیِ شماره‌ها هم به مرور انجام شود.
  
در بیمارستان پارس به‌سراغش رفتم. هنوز یارای حرف زدن داشت. ته کشیده بود اما نه به‌حدّی که صدایش خاموش شده باشد.
 
  
  
 
<small><div align="left">
 
<small><div align="left">
[[پرونده:selected001.png|15px|link=وپ:نب]] '''[[«قصهٔ سهراب و نوشدارو»|ادامه ...]]'''  
+
[[پرونده:selected001.png|15px|link=وپ:نب]] '''[[بایگانی مطبوعات ایران|ادامه ...]]'''  
 
</div>
 
</div>
 
</small>
 
</small>

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۵ نوامبر ۲۰۱۲، ساعت ۱۰:۴۳

بایگانی مطبوعات ایران پروژه‌ای است کاملاً عام‌المنفعه و غیرانتفاعی برای آن‌لاین کردنِ نشریه‌هایی که اغلب در کتابخانه‌های شخصی خاک می‌خورند.

ایدهٔ این پروژه در یک روزِ گرمِ تابستانی ۱۳۸۸ در تهران بین دو نفر شکل گرفت و یک هفته بعد برای همفکری با کاربران اینترنت و متخصصان در وبلاگی مطرح شد. هدفِ اولیهٔ این پروژه انتشارِ آن‌لاینِ بایگانیِ کتاب جمعه بود که با همفکری و همیاریِ گروهِ کوچکی از علاقه‌مندان و داوطلبان ساختارِ کار طراحی و اجرا شد. مراحل اولیه شامل تهیهٔ مجموعهٔ کاملِ كتاب جمعه و باز کردنِ شیرازه‌ها، خریدِ اسکنر، اسکن کردنِ صفحات، ثبتِ دامنه و نصبِ مدیاویکی، و غیره به همتِ داوطلبان انجام شد. فروردین ۱۳۸۹ اولین صفحه در این وبسایت ایجاد شد و...

400px=مجموعه کتاب جمعه

امروز که در انتهای آبان ماه ۱۳۹۱ هستیم، با افتخار اعلام می‌کنیم که با همیاری شما دوستان پروژهٔ آن‌لاین کردنِ كتاب جمعه به پایان رسیده است. و این یعنی بیش از ۸۰۰ عنوان در ۳۶ جلد (۵۷۶۰ صفحه) اسکن، تایپ، و نمونه‌خوانی شده است. در این سه سال نزدیک به ۳۰۰ نفر از طریق وبسایت بایگانی مطبوعات به پیشبرد این پروژه یاری رسانده‌اند.

پروژهٔ تازهٔ ما انتشارِ آن‌لاینِ مجموعهٔ کتاب هفته است. این مجله در بیش از ۱۰۰ شماره منتشر شده است و گروهِ کوچکِ بایگانی مطبوعات به حدودِ ۸۰درصد از این مجله‌ها دسترسی پیدا کرده است که صفحاتِ این مجله‌ها به مرور اسکن و بارگذاری می‌شوند. تا کنون کارِ تایپ سه شماره از کتاب هفته انجام شده و امیدواریم با کمکِ شما تایپ و انتشارِ باقیِ شماره‌ها هم به مرور انجام شود.